Hoeve Kaardenbeek

In het prachtige Limburgse heuvelland, omringd door natuur en landbouwterreinen, en toch centraal gelegen ten opzichte van de aantrekkelijke steden Maastricht, Valkenburg en Aken, ligt de prachtige monumentale carréboerderij hoeve Kaardenbeek te Klimmen.

De hoeve met volledig omsloten binnenplaats is grotendeels uit baksteen opgetrokken en in sommige oude gedeelten is nog mergelwerk aan te treffen. Dit stamt waarschijnlijk nog grotendeels van voor de brand in 1827.

Het ruime multifunctionele complex bestaat uit een goed onderhouden, monumentale boerderijwoning, een tweetal volledig ingerichte vakantiewoningen en een ruime, authentieke schuur die nader ontwikkeld kan worden voor diverse functies zoals atelier, hobbyruimte, praktijkruimte of kantoor aan huis. 

Het woonhuis is weliswaar gemoderniseerd, maar kent nog vele originele details, zoals de fraaie balken van de vloer- en dakconstructies. Ook in de twee vakantiewoningen zijn authentieke elementen bewaard gebleven, maar door de moderne voorzieningen hier (centrale verwarming, sanitair, keuken, etc.) is het verblijf in deze woningen een comfortabele aangelegenheid. 

Naast het fraaie privé woonhuis zijn er twee vakantiewoningen ingericht, die elk over een eigen woonkamer, keuken en badkamer(s) beschikken. De een is enkel op de begane grond gesitueerd en heeft twee slaapkamers, de ander heeft de entree en woonkamer op de begane grond en op de 1e verdieping de keuken, twee badkamers en maar liefst vier slaapkamers.

Tenslotte is er een ruime zolder die middels een vaste trap is te bereiken en nog nader kan worden herontwikkeld.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek woonhuis met veel volume? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresKaardenbekerweg 32 Klimmen
BouwjaarCa. 1827 (verbouwing huidige indeling in 1995)
Perceel10.710 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.