Hoeve Heihof

Centraal gelegen in Zuid-Limburg, in het sfeervolle dorp Bocholtz staat de monumentale hoeve Heihof.

Deze karakteristieke Limburgse carréboerderij beschikt over alle faciliteiten voor de combinatie wonen en gastronomisch recreëren. Met 8 Bed & Breakfast appartementen en in totaal 13 slaapkamers voor 23 gasten, een volwaardig restaurant met ijssalon, een afgesloten parkeerterrein en 8 paardenboxen op maar liefst 3 ha. grond, biedt het complex bijzonder veel exploitatiemogelijkheden.

Het kerkdorpje Bocholtz ligt in de toeristische gemeente Simpelveld en nabij de Duitse grens. Omringd door groen en ruimte is dit het ideale startpunt voor wandel- en fietstochten. Hoeve Heihof is daarbij de perfecte uitvalsbasis voor verblijf en overnachting. De gastenkamers zijn gesitueerd in de west- en noordvleugel van de carré en beschikken allen over een eigen badkamer, toilet en keuken. Het restaurant met een bar en volledig ingerichte bedrijfskeuken, biedt plaats aan 52 couverts en doet tevens dienst als feest- of vergaderlocatie. De binnenplaats is ingericht als terras en het privé woonhuis (gesitueerd in de westvleugel) heeft een eigen tuin.

Het ruime complex (± 3.000 m3) is geheel bestemd t.b.v. recreatie en horeca met aanverwante activiteiten plus bedrijfswoning en ook als dusdanig actief in gebruik.

Deze monumentale hoeve met B&B is inmiddels onvoorwaardelijk verkocht.
Bent u op zoek naar een dergelijk karakteristiek pand neem dan onverminderd contact met ons op.
AdresBaneheide 24 te Bocholtz
Bouwjaar1704
Perceel29.928 m2
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.