Verkocht

Hoeve Beusdalshof

VERKOCHT
870 m²
5.846 m²

Deze karakteristieke hoeve is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u nog op zoek naar een karakteristiek locatie met een breed scala aan mogelijkheden, in het Limburgse heuvellandschap? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Meld u hieronder aan voor onze Erfgoed Inside. Zo bent u als eerste op de hoogte van subsidies voor monumenten en bijvoorbeeld wijzigingen in de wetgeving.

Als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor onze Erfgoed Inside!

Aan de uiterste rand van het landelijk gelegen buurtschap Ingber van de gemeente Gulpen-Wittem bevindt zich deze herenhoeve Beusdalshof. 

De hoeve met binnenplaats, daterend uit de eerste helft van de 18e eeuw, is opgetrokken uit mergel en baksteen. De teruggelegen ligging van de carréhoeve biedt een vrij uitzicht over het geaccidenteerde landschap, bestaande uit bossen en landerijen, welke reikt tot aan de omliggende dorpen Margraten, Gulpen en Wijlre en verder.

De hoeve bestaat uit een boerderijwoning (± 866 m³) met later aangebouwd woonhuis (± 619 m³) , stallen met verdiepingsvloeren (± 618 m²), een karakteristieke hooischuur (± 160 m²) en een garage/berging (± 92 m²). De ruimtes hebben een gezamenlijke inhoud van maar liefst 6.800 m³.

Het object is uitstekend geschikt om te ontwikkelen naar een hotel of verblijfsrecreatief concept met circa 20 kamers, een restaurant, een kantoor en circa 40 parkeerplaatsen. Uitgewerkte plannen voor deze ontwikkeling met tekeningen en bestek zijn reeds beschikbaar.

Details

Adres
Lemmensstraat 71 - 73
Plaats
Ingber
Bouwjaar
Begin 18e eeuw
Perceel
5.846 m²
Woonoppervlakte
870 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
Mis nooit meer een subsidie of een bijzonder object en schrijf u in voor onze Exclusieve Preview en Erfgoed Inside!
> 7 x per jaar een Erfgoed Inside
> Nieuw aanbod altijd als 1e in de Exclusieve Preview
> Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor
chevron-down