Herenhoeve Thull

In het buitengebied van de Zuid-Limburgse plaats Schinnen, ligt het buurtschap Thull. Hier, omringd door het glooiende landschap, staat deze monumentale en geheel gerestaureerde herenhoeve. De hoeve dateert uit 1869 en is in 2001 ter verbetering van het wooncomfort en met behoud van al haar authentieke elementen, zowel van binnen als aan de buitenkant tot in detail volledig gerenoveerd.
De fraai gedecoreerde voorgevel heeft een statig aanzicht en is een unieke verschijning in de omgeving.

De hoeve bestaat uit een herenhuis met een achterliggende linker woonvleugel (± 661 m2) en aan de rechterzijde het poorthuis met een aangebouwde stalvleugel (± 372 m2). Het poorthuis met de stalvleugel biedt een zee aan gebruiksklare ruimte die smacht naar invulling zoals bijvoorbeeld een gastenverblijf, bedrijf-, atelier-, of praktijk aan huis of zelfs allebei! Ruimte te over.

De woonvertrekken zijn zeer ruim en licht door de hoge plafonds en ramen zoals een herenhuis betaamt. De authentieke plavuizen en houten vloeren zorgen voor dat extra statige en landelijke karakter dat ruim anderhalve eeuw na datum nog steeds zo wordt ervaren en onverminderd indrukwekkend blijft. Raak ook zelf onder de indruk door het te ervaren en te zien wat deze bijzondere hoeve te bieden heeft!

Deze prachtige woning is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek woonhuis met veel volume? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresThull 1 te Schinnen
Bouwjaar1869 (volledige renovatie in 2001)
Perceel12.355 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.