Harles 22 Vijlen

Met genoegen presenteren wij u Hoeve de Hof. Een prachtige plek waar generaties lang een boerenbedrijf actief is geweest. Het geheel bestaat uit een carréboerderij en een groot aantal schuren. De immense vloeroppervlaktes en kuubs bieden bijzonder veel ontwikkelruimte op mooie locatie.

Nabij het drielandenpunt is het kleinschalige buurtschap Harles zeer rustig en landelijk gelegen, maar met alle hedendaags gewenste voorzieningen dichtbij. De gelijknamige weg tussen Vijlen en Lemiers staat bekend om de boerderijen die fraai zijn gelegen in de omgeving grenzend aan het Elzetterbos, Vijlenerbos, Holsetterbos en Kerperbos. Het is dan ook een geliefde locatie voor wandelaars, fietsers en andere outdoor actievelingen die naar het Limburgse Heuvelland trekken.

Het object biedt de zeldzame mogelijkheid om circa 4.500 m3 aan bebouwing te ontwikkel tot iets heel unieks.

Het perceel van 1,5 ha. (maximaal bij te kopen tot 6,7 ha.) is écht dé plek om te onthaasten en rust te vinden in een prachtige groene woonomgeving.

Bent u op zoek naar een karakteristiek gebouw met veel volume voor ontwikkeling van uw droom. Bekijk onderstaande video, download hier de brochure en neem direct contact met ons op.

AdresHarles 22 Vijlen
Bouwjaar1739
Perceel15.000 m2 (meer grond is optioneel)
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.