Eyserheide 27

Met genoegen presenteren wij u de met liefde gecreëerde en gekoesterde B&B Dalauro in Eys. Met een ruime gezinswoning en 8 gastenkamers kunt u hier heerlijk leven en naar wens gasten ontvangen voor een onvergetelijk verblijf. 

Vol overgave zijn de huidige eigenaren sinds 2008 bezig geweest met hun droom, wat resulteerde in deze warme en sfeervolle B&B. In combinatie met de gezinswoning biedt dit object een unieke woon-werk situatie. Dalauro ligt centraal in het Heuvelland en is in perfecte staat van onderhoud. Wanneer u op eigen terrein geparkeerd heeft wordt u gelijk aangetrokken door de fraaie binnenplaats die toegang biedt tot de verschillende vleugels van het gebouw.

Dit is een bestemming die antwoorden biedt. Ontmoeten, onthaasten en opladen door de culinaire gastvrijheid en ongekende schoonheid die deze plek biedt. De gasten kijken er naar uit en keren heel graag terug naar dit bijzondere adres. De kwaliteit is volop bewezen en geprezen. De met een 9.8 bekroonde B&B Dalauro vormt een rustgevend middelpunt in een omgeving die zich leent om heerlijk te fietsen, wandelen of touren met de auto. Stap de deur uit en geniet direct van een van de prachtige routes in het afwisselende Heuvelland. De regio biedt een rijk karakter aan glooiende landschappen, kenmerkende architectuur en de culturele veelzijdigheid van het grensgebied.

Een volmaakte eindbestemming om meteen van te kunnen genieten. Voor Laura en Rob is het na dertien jaar tijd voor een nieuw hoofdstuk, maar het boek is nog lang niet uit! Slaat u een nieuwe bladzijde open om uw eigen droom hier werkelijkheid te maken?

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresEyserheide 27 Eys
Bouwjaar1932
Perceel2.771 m2
VraagprijsVERKOCHT (onder voorbehoud)
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.