Engwegerhof

Aan de zuidoostelijke rand van Valkenburg, aan de voet van de vermaarde Keutenberg, ligt het kerkdorp Schin op Geul. Iets verder ten zuiden, in het buurtschap Engwegen, staat de vrijstaande, karakteristieke hoeve genaamd de “Engwegerhof”. Prachtig vrij gelegen met uitzichten over het Limburgse Heuvelland en omringd door ± 3,5 hectare eigen grond. Het karakteristieke woonhuis met bijgebouwen biedt tal van ontwikkelmogelijkheden zoals verblijfsrecreatie, wonen met werken aan huis (atelier, praktijkruimte, etc.) of mantelzorg. Momenteel is het gehele complex als manege gericht voor het houden en dresseren van paarden. Maar het kan ook geheel anders! Circa 1.930 mbouwvlak kan zowel ruimtelijk als qua bestemming volledig herontwikkeld worden en plaats maken voor een exclusief woonhuis met tal van extra gebruiksfuncties, zoals verblijfsrecreatie, een aan huis verbonden bedrijf of mantelzorg.

De vrije ligging in combinatie met de ruime exploitatiemogelijkheden maken het een bijzonder object. Niet alleen voor de echte paardenliefhebber die op zoek is naar een combinatie van priveĢ wonen met paarden maar ook geheel andere functies om op deze prachtige plek te ontwikkelen. Laat u verrassen door de fraaie omgeving en hetgeen Engwegerhof u te bieden heeft.

Deze karakteristieke hoeveis inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek naar een dergelijk unieke plek om te wonen voor eigen of gezamenlijke bewoning? Neem dan onverminderd zeker contact met ons op!

AdresEngwegen 6 te Schin op Geul
Bouwjaar1881
Perceel35.400 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.