Dorpstraat 47 Valkenburg

Met genoegen presenteren wij u deze karakteristieke boerderijwoning aan de Dorpstraat te Sibbe. Dé uitgewezen plek voor degene die het landelijke wonen hoog waardeert maar tegelijk graag de stadse faciliteiten in nabijheid wenst.

Het is een bijzonder gebouw dat zijn status als rijksmonument ruimschoots verdient. Het geheel is traditioneel in mergel uit de plaatselijke Sibbergroeve gebouwd.

Het complex bestaat uit een kelder, twee woonlagen en een ruime zolder. Door aanwezigheid van 4 ruime slaapkamers en twee separate badkamers is er voldoende plek voor een groot gezin. Het bestemmingsplan staat daarnaast ook toe om aan huis gebonden beroepen te huisvesten. 

Middels de grote getoogde rode poort is ook de achterzijde ontsloten met aldaar een ruime beschutte tuin. Vanuit de tuin heeft u tevens beschikking tot de voormalige stallen behorende tot het complex. Deze stallen zijn geschikt voor eventuele hobby, opslag ofwel bedrijfsruimte aan huis. 

Deze prachtige woning is inmiddes VERHUURD. Bent u toch nog op zoek naar een dergelijk karakteristiek woonhuis? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresDorpstraat 47 Valkenburg aan de Geul
Bouwjaar1850
PerceelCa. 600 m2
HuurprijsVERHUURD
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.