Dorpsstraat 66

Aan de entree van het Heuvelland ligt het kerkdorp Schinnen, oftewel ‘Sjénne’ in het Limburgs. Schinnen heeft haar bekendheid mede te danken aan de ALFA-bierbrouwerij, de Canisius-stroopfabriek en de historische Bokkenrijders.

In het hart van het dorp (aan de Dorpsstraat) ligt deze prachtige monumentale vakwerkboerderij uit 1777. Prachtig, hoe een gebouw zo veel historie kan uitstralen door de vele authentieke en opmerkelijke elementen die behouden zijn gebleven. Naarmate je rondloopt vallen je steeds weer nieuwe details op die je heden ten dage zelden tegenkomt. 

Als u het erf oprijdt is meteen de grootte van het perceel te ervaren: 4.700 m² dat in ieder jaargetij een idyllische indruk maakt. In deze huisweide kan men zowel hobbymatig aan de slag met dieren als met fruit. Het achtergelegen erf is eenvoudig te bereiken via de ruime oprit om in één van de garages te kunnen parkeren. Tenslotte; “kom gerust achterom.” Met alle gemak betreed je hier de oase aan rust die deze authentieke hoeve uitstraalt.

De voormalige boerderij bestaat uit twee delen, welke beiden in uitstekende staat verkeren. Het eerste deel is vormgegeven als woonhuis, het tweede wordt praktisch ingezet en biedt talloze mogelijkheden om een prachtige ruimte naar eigen hand te zetten in mogelijkerwijs meer leefruimte.

Dit is absoluut een plek waar dorpsgemak, ruimte, pure authenticiteit en vakmanschap elkaar treffen. Kortom, een typisch geval; Limburg, je zal er maar wonen.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresDorpsstraat 66 te Schinnen
Bouwjaar1777
Perceel4.700 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.