De Struchterhof

Met genoegen presenteren wij u de Struchterhof. Een vrijstaande monumentale hoeve met een recreatieve bestemming en bestaande uit een klassiek huis met een traditionele schuur die is ingericht als groepsaccommodatie voor maarliefst 58 gasten.

De omgeving van Schin op Geul was honderden jaren lang een eigen heerlijkheid en de Struchterhof een landgoed waar freules woonden. De hoeve bestaat uit het originele woonhuis en de traditionele schuur die als groepsaccomodatie voor recreatief verblijf is ingericht. Het uit mergel opgetrokken woonhuis heeft een ongerept romantisch karakter. De stijl is opvallend verfijnd, organisch en puur. Het huis bevat fraaie elementen zoals een prominente hangschouw en de authentieke balkconstructie die met het interieur vervlochten is. Elk doorkijkje is net een schilderij.

De Struchterhof herbergt interessante historie, indrukwekkende elementen en inspirerend veel ruimte. Ruimte die grotendeelds leeg staat en (na een grondige modernisering) ook weer volledig kan worden benut voor exploitatie.

De robuste groepsaccomodatie in het schuurgedeelte biedt namelijk plaats aan maximaal 58 gasten voor overnachting en verblijf. Dit gebruik kan in goede balans tot het privé woongenot worden geëxploiteerd.

Tenslotte is er een aparte garage en een zeer ruime parkeerplaats aan de voorzijde van het erf. Het geheel ligt wat verder van de weg af, iets lager en ietswat verscholen achter de kersenboom en wilgen. Het geeft een bijzonder en beschut gevoel. De Struchterhof biedt een rijk palet van oude kracht tot nieuwe kansen. Het is zeldzaam in ons land nog zo’n unieke schat te vinden!

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresStrucht 2 + 2A te Schin op Geul
BouwjaarTussen 1800 en 1850
Perceel2.481 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.