De Rothemermolen

Ondernemen in het Buitengoed Geul & Maas!

Ondernemers opgelet. Nu de bestemmingplanprocedure geheel is doorlopen en het casco volledig is gerestaureerd, is dit multifunctionele monumentale complex beschikbaar voor gebruik en zijn wij op zoek naar ondernemers. Dat kunnen exploitanten zijn voor functies die in het gebouw een plek kunnen krijgen, maar ook investeerders die de herbestemming op maat willen financieren.

Vanwege het feit dat de bestemming ‘gemengd’ is, is het mogelijk diverse functies (of combinatie hiervan) toe te passen. Zowel de watermolen als de 3 nieuwbouw kavels zijn geschikt en vergund voor:

  • Horeca/restaurant
  • Hotelhuisvesting
  • Kantoorhuisvesting
  • Zorgcomplex
  • Particuliere bewoning (maximaal 8 woningen)
  • En meer!

Het zeer karakteristieke gebouw met functionerend molenrad aan de stroming van de Kanjel en de Geul, wordt omringd door een aangelegd park met aansluiting op wandelpaden en de nieuwe fietsroute. Het perceel van 8.631 m2 is uitstekend ontsloten via de Maastrichterweg en ligt nabij de A2 (Eindhoven-Maastricht). Het nieuw aangelegde parkeerterrein voor 40 auto’s is gereed voor gebruik!

Dit prachtige object is inmiddels VERKOCHT! Bent u als ondernemer met een businessplan op zoek naar een bijzondere zichtlocatie in de Landgoederenzone van Maastricht-Meerssen-Valkenburg voor (gedeeltelijke) koop of huur en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresMolenweg 5 - 7 te Meerssen
Bouwjaar1381
Perceel8.631 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.