D'n Ingelhof

Slechts één kilometer over de Nederlandse grens van Slenaken naar het Belgische Teuven, ligt het monumentale voormalig boerderijtje “D’n Ingelhof”. Het woord “Ingel” is Limburgs dialect voor “Engel” en de naam zegt het dan ook al; een hemelse plek waar het goede Zuid-Limburgse leven werkelijkheid is. Karakteristiek vakwerk, vrij en verscholen gelegen met optimale privacy en een onbelemmerd vrij uitzicht over het glooiende landschap van Teuven met de koeien letterlijk in de achtertuin. Niet voor niets dat de woning al 10 jaar zeer goed wordt verhuurd als recreatiewoning en daardoor een zeer stabiel en aantrekkelijk rendement heeft bewezen.

Het authentieke vakwerkhuis bestond oorspronkelijk uit twee woonhuizen. De tussenmuren zijn verdwenen en het geheel is begin jaren zeventig opgeknapt en volledig nieuw ingericht tot één vakantiewoning met drie slaapkamers. Deze is geschikt voor een verblijf met maximaal 7 personen.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een echt bijzondere plek om te wonen of als pied-à-terre om te onthaasten en recreatief te blijven verhuren met een zeer aantrekkelijk rendementen wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

Deze verkoop geschiedde in collegiale samenwerking met Wijnands Tilly Makelaardij.

AdresKlooserhofstraat 15 te Teuven (BE)
Bouwjaar19e eeuw
Perceel573 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.