Caves Cadier

Gebouwd in de mergelhelling van het Rijk van Margraten, ligt “Caves Cadier”. Al ruim 100 jaar een begrip in de regio. Een interessante zichtlocatie met aan de achterzijde een weids uitzicht over Maastricht. Na een zeer ingrijpende verbouwing in 2009 is het volume aanzienlijk uitgebreid tot ruim 1.800 m2 bedrijfsruimte. Deze bedrijfsruimte en de ondergrondse grotten lenen zich bijzonder goed voor een diverse exclusieve commerciële gebruiksfuncties.

Het moderne pand is volledig ingericht t.b.v. het bottelen, de opslag en verkoop van de beste wijnen. Hierbij is het pand onder architectuur verbouwd waarbij een magazijn, grote ontvangstzaal / proeflokaal, presentatie ruimte, displayruimte en kantoorruimte is gerealiseerd. Het geheel verkeert verder in uitstekende conditie en is direct te betrekken of in gebruik te nemen als atelier, museum, showroom, uitvaartcentrum, praktijkruimte en meer! 

Deze bijzondere bedrijfslocatie is inmiddels onvoorwaardelijk verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbare plek om uw bedrijf te huisvesten? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresRijksweg 9 te Cadier en Keer
Bouwjaar1892
Perceel3.872 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.