Carréhoeve Baakhoven

In het smalste stukje Nederland, te midden van natuur en landschap en toch in de nabijheid van de autosnelweg A2, ligt deze complete hippische accommodatie met vergunning voor 25 paarden. 

De karakteristieke en multifunctionele hoeve bestaat uit een goed onderhouden boerderijwoning, een stalvleugel met 11 ruime paardenboxen, een vrijstaande schuur met nog eens 5 paardenboxen en een wasplaats, en een prachtige binnenbak van ruim 1.000 m2.

Het woonhuis is deels gemoderniseerd, maar kent nog diverse originele details.

Aan de ruim opgezette en goed onderhouden paardenboxen is af te zien dat het welzijn en de verzorging van de dieren hier hoog in het vaandel staat. Door de vele raampartijen genieten de boxen van veel daglicht toetreding. Verder is er een solarium en een wasplaats aanwezig. 

De linker vleugel van de carré staat deels leeg en wordt deels gebruikt voor opslag. 

Dit deel, met een oppervlakte van ruim 80 m2, biedt mogelijkheden voor de vestiging van een breed scala aan bedrijfsactiviteiten zoals kantoor, (lichte)bedrijvigheid, of een recreatiewoning.

Links naast de hoeve ligt de rijhal alwaar onder alle weersomstandigheden kan worden gedresseerd, gesprongen en gereden.

Ook de bijgebouwen, in totaal zo’n 284 m2, zijn afgestemd op het houden van paarden. Zo is er een opslag voor stro, een voormalige knechtwoning en ruimte voor verder materieel. 

De vrije ligging en praktische inrichting van het complex maken het een ideale woonomgeving voor de paardenliefhebber om privébewoning en paardensport te combineren.

Bent u op zoek naar een karakteristiek complex dat is ingericht en bestemd voor de paardensport. Download dan de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

AdresBaakhoverweg 6 te Susteren
Bouwjaar1947
Perceel20.130 m2
Vraagprijs890.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.