Brouwerij De Kroon

Dit rijksmonumentale complex is een typisch voorbeeld van een verscholen parel in een beschermd dorpsgebied. Verscholen in de kern van Oud-Geleen waar deze voormalige brouwerij met veel zorg is gerestaureerd en het volledige pand gereed werd gemaakt voor bewoning. Het geheel verkeert dan ook in uitzonderlijk goede conditie en is direct te bewonen.

Het geheel betreft een ruim woonhuis (468 m2) met 6 slaapkamers en 2 badkamers, de voormalige brouwerij en een aangesloten vakwerkschuur (185 m2), die de binnenplaats aan de achterzijde afsluit. De rijkelijk versierde voorgevel van het woonhuis is in bijzonder fraai contrast met de aangebouwde voormalige bedrijfsruimte. In het midden van deze imposante gevel is een grote poort welke toegang geeft tot de binnenplaats. Dit is het centrale punt van het complex en biedt van hieruit toegang tot de achtergelegen vakwerkschuur. Deze schuur biedt ruimte voor diverse gebruikstoepassingen zoals kantoor, winkel, gastenverblijf of atelierruimte.

Kortom, ideaal voor diegenen die wonen en werken of hobby willen combineren en daarmee zorgen voor nieuw leven in de (voormalige) bouwerij!

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een woonhuis met met veel volume en extra ruimte met een breed scala aan mogelijkheden? Download dan onverminderd contact met ons op!

AdresMarcellienstraat 18 (+ 20) te Geleen
Bouwjaar1785
BijzonderhedenRijksmonument
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.