Bouwplan Broenen

Op het hoogste punt van Beek, waar de bestaande bebouwing over gaat in de weilanden van het naastgelegen Genhout, ontstaan het Natuurschoonwet Landgoed Broenen. Het landgoed van ruim 10 hectare biedt ruimte aan vier ruime, exclusieve bouwkavels gelegen in een glooiende, groene omgeving. Hoogteverschillen kenmerken uw panoramische uitzicht ende positionering van de bouwvlakken laat alle ruimte voor uw privacy. Tussen de bosbeplanting met inheemse boomsoorten bouwt u onder architectuur maar met alle ruimte voor een eigen identiteit. De kavels zijn elk ruim 2.300 m² groot en mogen voor 400 m² worden bebouwd. Hier realiseert u de woning van uw dromen!

Daarnaast wordt u eigenaar van ruim 2,3 hectare eigen natuurgrond. Dankzij ruim 9 hectare natuurgrond welke onder de vier kavels is verdeeld valt het landgoed onder de voorwaarden van de Natuurschoonwet. Deze fiscale wet biedt u diverse voordelen als vrijstelling overdrachtsbelasting, vrijstelling erf- en schenkingsbelasting en beperkte vermogensbelasting.

Voor meer informatie over deze kavels, de Natuurschoonwet, of de optie om energieneutraal te bouwen neemt u contact met ons op of download hier de brochure.

AdresPutbroekerweg - Adsteeg te Beek (L)
PerceelVanaf 25.388 m2
Vraagprijs395.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.