Boerderijen en hoeves

 

Aanbod in de stille verkoop

In een markt waar mooi aanbod schaars begint te worden zien we dat objecten meer via de zogenaamde stille verkoop worden verkocht. Hoe kunnen we u helpen bij uw specifieke zoektocht? 

Carréboerderijen

Zo typisch zuid Limburgs: die grote vierkante boerderijen. Boerderijen met een zogenaamde cour, een binnenplaats waar het vaak goed toeven is. Daar zijn er veel van, vaak ook rijksmonument dus met aantrekkelijke fiscale voordelen voor onderhoud. Het zijn grote complexen en dus met veel volume. Herbestemming moet soms nog plaatsvinden omdat hele vleugels soms al decennia lang niet meer worden gebruikt voor hun oorspronkelijke agrarische functie. We hebben er een paar te koop, waarvan enkele in de stille verkoop.

Één daarvan is centraal gelgen nabij Valkenburg en geheel ingericht als stoeterij/handelsstal met vergunning voor het houden van maximaal 50 paarden. Het perceel van ± 3,5 hectare beschikt over een vrijstaand woonhuis met aangebouwde paardenstallen, een separate stal (bj. 2002) met 21 paardenboxen, een kantine en een nieuwe buitenbak (40 x 20 meter) welke is voorzien van een nieuwe all weather rijbodem en drainage.

Komt u langs voor een kop koffie? Bel met Frank Klement op 043-32 33 511

De getoonde afbeelding is slechts illustratief voor het aanbod dat u zoekt en is dus niet van te koop staande objecten.