Bauwerd 2 Sint Pieters-Voeren

In de Voerstreek, net over de grens bij De Plank, ligt het dorpje Sint Pieters Voeren, met zo’n 250 inwoners de kleinste deelgemeente van Voeren. Het dorpje is landelijk gelegen, heeft prachtige vergezichten en is populair bij forenzen die werkzaam zijn in o.a. Maastricht, Visé of Luik.

De karakteristieke woning met het bijbehorende vakantiehuis is in de tachtiger jaren geheel onder architectuur gerestaureerd en door de huidige bewoners goed onderhouden.
De vrije ligging en de aanwezigheid van diverse voorzieningen maken het een ideale woonomgeving voor o.a. paardenliefhebbers om bewoning en vrijetijdsbesteding te combineren.

De voormalige hoeve is op traditionele wijze gebouwd en eind jaren ‘80 geheel gerestaureerd. De woonvleugel is vanaf 1995 door de huidige eigenaren smaakvol verbouwd tot een fijn en ruim woonhuis. 

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Deze woning werd in collegiale samenwerking aangeboden met Wijnands-Tilli Assurantiën en Makelaardij.
AdresBauwerd 2 Sint Pieters-Voeren (B)
Bouwjaar1731
Perceel25924 m²
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.