subsidie onderhoudmonument

Wie zijn we

Frank Klement

Frank Klement

rentmeester / eigenaar

Frank heeft meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en rentmeester en heeft ruime belangstelling voor complexe adviestrajecten in het landelijk gebied. Bovenal een passie voor landgoederen en erfgoed! Generalist, organisator, sterk analytisch ingesteld, gedreven, zakelijk en met een focus op resultaat.

Jessica Klement - van der Graaf

Jessica Klement - van der Graaf

adviseur / eigenaar

Jessica is bedrijfskundige en heeft 20 jaar ervaring als adviseur en projectmanager in zowel het (internationale) bedrijfsleven als in de semi publieke sector, naast het beheer van vastgoed. Complexe zaken vertalen naar haalbare doelstellingen, conceptontwikkeling, bewaken van tijdslijnen en budget zijn een aantal van haar kwaliteiten.

Vincent Voorn

Vincent Voorn

adviseur / projectleider

Vincent is al sinds 2010 werkzaam bij ons kantoor en heeft de volgende specialisaties: Natuurschoonwet rangschikkingen, subsidie aanvragen, in de markt zetten van objecten voor verkoop en verhuur, en is allround projectmanager waardoor onze opdrachtgevers volledig ontzorgd worden.

Arthur Jansen

Arthur Jansen

jr. rentmeester

Arthur heeft in 2013 een afstudeeronderzoek gedaan naar herbestemmingsprocessen en is daarna in dienst gekomen. Werkzaam in de volle breedte van het rentmeestervak in ons werkgebied en hij is met zijn Brabantse roots onze sprinkplank naar de N-Brabantse markt.

Rob Smeets

Rob Smeets

architect

Rob volgde zijn master architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en behaalde vervolgens de multidisciplinaire postmaster aan de Katholieke Universiteit Leuven. Rob richt zich binnen ons bureau op de duurzame (door)ontwikkeling van gebouwd erfgoed, o.a. middels het opstellen van herbestemmings- en restauratieplannen.

Mariëtte Horsch

Mariëtte Horsch

bouwkostencalculator

Mariëtte volgde een bouwkundige opleiding en vervolgens bouwtechnische bedrijfskunde aan de Hoge School Zuyd Heerlen. Mariëtte richt zich binnen ons bureau op de bouwkundige werkzaamheden zoals: bouwkostendeskundige en het begeleiden van offerte aanvraag tot en met de uitvoering van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.