Gratis quick scan herbestemming

Huize Swaenehof

In de groene omgeving van het kleinschalige Wijlre, met de voorzieningen van zowel Gulpen als Valkenburg om de hoek, ligt het sfeervolle landhuis “Swaenehof”. Een ruim en karakteristiek woonhuis met praktijkruimte, dubbele garage, 4 slaapkamers en een ruime tuin op het zuiden met vrij uitzicht.

Het landhuis is oorspronkelijk gebouwd als privé-woonhuis met (aan de voorzijde) een huisartsenpraktijk en apotheek. Deze praktijkruimte heeft een eigen entree en kan zowel als kantoor, atelier of praktijkruimte blijven fungeren ofwel in zijn geheel bij het woonhuis worden betrokken.

De gezellige woonkamer met openhaard en de open keuken met eetkamer zijn beide aan de achterzijde gesitueerd en hebben een optimaal tuincontact en genieten van vrij uitzicht over de achtergelegen weilanden. Dit is een absolute plek voor rust en onthaasten in een bijzondere groene omgeving. Omringd door het beschermde natuurlandschap biedt deze plek het echte Zuid-Limburg gevoel. “Je zal er maar wonen” en dat kan!

Bent u op zoek naar een bijzonder woonhuis met vrij uitzicht in een groene omgeving? Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om dit bijzondere pand zelf te ervaren.

AdresBrouwerijstraat 3 te Wijlre
Bouwjaar1955
Perceel2.984 m2
Vraagprijs530.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.