subsidie onderhoudmonument

Hoeve Beusdalshof

Aan de uiterste rand van het landelijk gelegen buurtschap Ingber van de gemeente Gulpen-Wittem bevindt zich deze herenhoeve Beusdalshof. 

De hoeve met binnenplaats, daterend uit de eerste helft van de 18e eeuw, is opgetrokken uit mergel en baksteen. De teruggelegen ligging van de carréhoeve biedt een vrij uitzicht over het geaccidenteerde landschap, bestaande uit bossen en landerijen, welke reikt tot aan de omliggende dorpen Margraten, Gulpen en Wijlre en verder.

De hoeve bestaat uit een boerderijwoning (± 866 m³) met later aangebouwd woonhuis (± 619 m³) , stallen met verdiepingsvloeren (± 618 m²), een karakteristieke hooischuur (± 160 m²) en een garage/berging (± 92 m²). De ruimtes hebben een gezamenlijke inhoud van maar liefst 6.800 m³.

Het object is uitstekend geschikt om te ontwikkelen naar een hotel of verblijfsrecreatief concept met circa 20 kamers, een restaurant, een kantoor en circa 40 parkeerplaatsen. Uitgewerkte plannen voor deze ontwikkeling met tekeningen en bestek zijn reeds beschikbaar.

Bent u op zoek naar een karakteristiek locatie met een breed scala aan mogelijkheden, in het Limburgse heuvellandschap? Download hier de brochure en neemt dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

AdresLemmensstraat 71 - 73 te Ingber
BouwjaarBegin 18e eeuw
Perceel5.846 m2
BijzonderhedenRijksmonument, carrehoeve
VraagprijsVERKOCHT onder voorbehoud
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.